HEDEF YKS 2024

yks 2024 çalışmaları

Mrt

Okul Rehber Öğretmenimiz Aynur Koç önderliğinde mesleki rehberlik kapsamında Biruni Üniversitesini ziyaret ettik. Mesleklerin tanıtımı sunusu ile birlikte eğitim uygulama alanlarını gözlemleyip bölümler hakkında detaylı bilgilendirildik.

Nazik ev sahipliği için Biruni Üniversitesine çok teşekkür ederiz.

MESLEKİ REHBERLİK FAALİYETLERİ

HEDEF YKS 2024 DENEME SINAV TAKVİMİ

Ara

Mesleki rehberlik kapsamında doğru tercih için 12. sınıf öğrencilerimizle meslek buluşmaları düzenliyoruz.

Ara

Okul Rehber Öğretmenimiz Aynur Koç önderliğinde mesleki rehberlik kapsamında bugün Arel Üniversitesine konuk olduk. Geleceğin meslekleri, üniversitenin atölye, eklenti ve bölümleri, üniversite tercihleri hakkında bilgilendirildik

Nazik ev sahipliği için Arel Üniversitesine çok teşekkür ederiz.

Ara

Okul Rehber Öğretmenimiz Aynur Koç önderliğinde mesleki rehberlik kapsamında bugün Gelişim Üniversitesini ziyaret ettik. Gastronomi, Radyo-TV, Ortopedik Protez&Ortez, İlk ve Acil Yardım, Elektronörofizyoloji, Saç Bakım& Güzellik Hizmetleri gibi pek çok bölümün eğitim uygulama alanlarını gözlemleyip içerikleri hakkında bilgilendirildik.

Nazik ev sahipliği için Gelişim Üniversitesine çok teşekkür ederiz.

Kas

Yükseköğretimde başarı için öğrencilerimizin yanındayız.

Kas

HEDEF YKS 2024 kapsamında okulumuzda 12.sınıflara yönelik TYT uygulaması yapılmıştır.