Okul Etkinlikleri

Okulda yapılan çalışmalar

Ock

Ara

12. sınıf ögrencilerimiz edebiyat dersindeki  şiir kazanımının pekişmesi amacıyla şair Tevfik Fikret'in Aşiyan'daki müze evine gittiler.Tevfik Fikret ve Ahmet Hamdi Tanpınar'ın mezarlarını ziyaret ettiler.Emegi geçen edebiyat öğretmenimiz Zeynep Temel'e teşekkür ederiz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, ölümünün 85.yılında icra ettiğimiz programda  saygı, şükran ve minnet ile andık.

Kas

Okulumuzda düzenlemiş olduğumuz ''Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'' nda 1.Narin Güler 2.Ruha Mahruki 3.Medine Tahir olmuştur.Hafızlık kategorisinde ise Tuana Yar isimli öğrencimiz okulumuzu temsil edecektir.Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılı dolayısıyla okulumuz panolarını düzenleyen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Sosyal bilgiler dersinin bir konusu olan empati ile ilgili 5,6 ve 7.sınıflarımızda empati parkuru adında bir etkinlik düzenledik. Öğrencilerimiz görme engelli bireylerin yerlerine kendilerini koyarak onların duygu, düşünce ve zorluklarını anlamaya çalıştılar.

May

40 Hadis-i Şerif ezberleme yarışması öğrencilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Nat-ı Şerif ve Salavatlar eşliğinde düzenlenen programda öğrenciler ezberledikleri 40 hadis arasından kurayla çektikleri 3 hadisi okumaya çalıştı. Kaybedenin olmadığı yarışmada öğrencilerimizden Sace Halil Abdo birinci, Şeydanur Rakipoğlu ikinci, Nur Halilibrahim üçüncü oldu. Finalistlere ödülleri programı düzenleyen Sümeyye Şahin ve Azize Tuncel öğretmenlerimiz tarafından verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder, emekleri için öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuza yeni başlayan Hazırlık sınıfları ve 9A sınıfı öğrencilerimiz ile birlikte Hoşgeldin Ramazan programı gerçekleştirdik. Sunum ve gösterilerin İngilizce ve Arapça yapıldığı programımız dualar ile sona erdi. Emek veren tüm öğrencilerimize ve öğrencilerimizi yetiştiren hazırlık sınıfı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Edebiyat öğretmenlerimiz rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı programla 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 108.yılını coşkuyla kutladık

Ekm

İmam Hatip Okullarının Kuruluşunun 71. Yıl Dönümü hasebi ile okulumuz Meslek Dersleri Öğretmenlerinden Seda Usta, Sümeyye Şahin, Kezban Gürsoy Uslu ve Kübra Yılmaz öncülüğünde okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan program okulumuz konferans salonunda çoşku ile kutlanmıştır .

Ekm

Ock

10.sınıflarımız hadis dersinde tedvin ve tasnif çalışması sonrası hadisleri günlük yaşam ile bağdaştırarak 3 grup şeklinde tartıştı.Tartışmanın sonunda her grup birer metin yazdı.

Kas

Okulumuzda bu yıl ilk kez düzenlenen YÖRESEL YEMEK YARIŞMASI 21 Kasım 2019 perşembe günü okulumuz bahçesinde öğretmen, veli ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. 17 öğrenci birbirinden güzel yemeklerle yarışmamıza katıldı. Katılan bütün öğrencilere katılım sertifikası verildi. İlk ona giren öğrencilere özel hediyeler sunuldu. Yarışmamızda Hamdiye GÜNEY "Boşnak Mantısı" ile birinci,  Rümeysa SEZER "Göbete" ile ikinci, Arzu DİNÇER "Özbek Pilavı" ile üçüncü oldu. Yarışmamıza katılan, emek veren, zamanını ayıran bütün öğrencilerimize, okul idaremize, jürideki öğretmenlerimize ve seyircilerimize teşekkür ederiz.