İSTANBUL / ZEYTİNBURNU - Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Rehberlik Hizmetleri

Mrt

YKS'ye hazırlanan öğrencilerimizle Kasım ara tatilinde olduğu gibi 23-27 Ocak tarihlerinde soru çözüm kampındaydık. Öğrencilerimiz gündüz farklı branşlardan toplamda 30 saat soru çözümüyle eksiklerini giderirken akşamları sinema gecesi, sıra gecesi gibi motivasyon etkinlikleriyle stres atıp hergün farklı bir değerli büyüğümüzün söyleşilerinden istifade etme imkanı buldular. Kampımızın son akşamına tevafuk eden mübarek Regaib kandili dolayısıyla hazırlanan programla da öğrencilerimiz gecenin feyzinden nasiplendiler, inşallah. Öğrencilerimizin hem dünyada hem ahirette kazananlardan olmaları için çabalarımız daim.

Ock

Sınav Soru Rehberliği uygulamasında görev alan öğretmenlerimizin dolaplarına yapıştırılan isme özel teşekkür notu ve çikolata ile öğretmenlerimizin motivasyonunu artırmak amaçlandı. Öğretmenlerimize okulumuza kattıkları değer ve öğrencilerimizin başarısını artırmak adına gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür ederiz.

Ock

2022 Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında(YKS) başarılı olmuş ve İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesine yerleşmiş öğrencilerimizden Amine Güneri ve Feriha Şahin okula davet edilerek sınava hazırlanan öğrencilerimizle buluşturuldu.

Ock

23-27 Ocak 2023 tarihlerinde okulumuzda soru çözüm kampı yapılması planlanmaktadır. Kamp içeriğimiz konu tekrarları, bire bir soru çözümleri, denemeler ve motivasyon etkinliklerinden oluşmaktadır.

Ock

DYK çalışmalarının değerlendirileceği sınav takvimi oluşturuldu.

Ock

Mesleki rehberlik bağlamında, okul rehberlik servisi koordinesinde farklı mesleklere sahip kişilerin öğrencilerle yüz yüze buluşturulması amacıyla Arapça Öğretmeni ve aynı zamanda okulumuz 2014 yılı mezunlarından Tuba ULUSOY öğrencilerimize mesleği hakkında bilgi verdi.

Kas

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce yürütülen HEDEF YKS 2023 çalışmalarına yönelik HEDEF 2023 Üniversite Hazırlık Yıllık Eylem Planı oluşturuldu.